Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bornholm er blevet udvalgt som én af fem europæiske pilotdestinationer i EU-projektet VERNE, der skal udvikle nye modeller for bæredygtig og cirkulær turisme. Projektet løber over tre år og har deltagelse fra 10 lande.
På Bornholm fokuseres særligt på madturisme, hvor man vil undersøge, hvordan turister kan bidrage positivt til lokalsamfundet – blandt andet gennem digitale løsninger, der hjælper gæster med at træffe mere bæredygtige valg.
Ifølge projektleder Bent Egberg Mikkelsen, professor ved både Lunds og Københavns Universitet, er øens størrelse, samarbejdstradition og stærke madprofil oplagte styrker.
Destination Bornholm kalder udnævnelsen en blåstempling af øens position inden for grøn turisme og ser det som en mulighed for at udvikle nye modeller, der både skaber lokal værdi og styrker Bornholms attraktivitet som bæredygtig destination.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025