Restauranter og øvrige detailvirksomheder vil blive kontrolleret i de kommende måneder, om de kølekrævende fødevarer er opbevaret ved de korrekte temperaturer, samt om temperaturerne rutinemæssigt overvåges via temperaturmåling, og at målingerne sker korrekt.
Virksomhederne vil desuden blive vejledt om Fødevarestyrelsens IT-værktøj som beregner holdbarhedsperioden, hvor fødevaren er sikker. Læs mere om IT værktøjet for sikker køleopbevaring her : https://sikrefoedevarer.foedevarestyrelsen.dk/Koeleopbevaring
Læs mere om kontrolkampagner planlagt i 2024 her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Nej til alle 4 modeller for turistskat
12-07-2024
-
Mød fagatleterne fra skillslandsholdet
12-07-2024
PRESSEKLIP
-
Barcelona gør det. Paris gør det. Nu vil Københavns politikere også tage nyt skridt for at styre turismen
12-07-2024
-
Vicedirektør forlader Hotel- og Restaurantskolen
12-07-2024
-
Stjernekok køber rigmand ud af dansk Michelin-restaurant
12-07-2024
-
En vigtig indtægtskilde: Så mange penge bruger udenlandske turister i danske dagligvarebutikker
12-07-2024
-
Forklaringen findes i luften: Amerikanske turister strømmer til Danmark
12-07-2024
-
Stor vækst i turister fra to vigtige markeder: Lysten til at rejse til Danmark er steget syd for grænsen
12-07-2024
-
Turistbranchen lægger sig i selen for at invitere hunde indenfor
12-07-2024