Restauranter og øvrige detailvirksomheder vil blive kontrolleret i de kommende måneder, om de kølekrævende fødevarer er opbevaret ved de korrekte temperaturer, samt om temperaturerne rutinemæssigt overvåges via temperaturmåling, og at målingerne sker korrekt.
Virksomhederne vil desuden blive vejledt om Fødevarestyrelsens IT-værktøj som beregner holdbarhedsperioden, hvor fødevaren er sikker. Læs mere om IT værktøjet for sikker køleopbevaring her : https://sikrefoedevarer.foedevarestyrelsen.dk/Koeleopbevaring
Læs mere om kontrolkampagner planlagt i 2024 her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025