Forberedelserne til Årets Kok og Årets Tjener 2025 er i fuld gang, og vi glæder os.
De to vindere får hængt deres guldmedaljer om halsen til marts næste år, men inden da afvikler vi semifinaler i Odense, og det sker allerede om en måneds tid.
Har du ambitioner om at vinde det gastronomiske guld, så er det nu, du skal gribe chancen – fristen for tilmelding udløber nemlig allerede på fredag den 11. oktober!
"I HORESTA er vi enormt stolte af at kunne bidrage til udviklingen af dansk gastronomi gennem disse prestigefyldte konkurrencer. Her ser vi nogle af landets mest talentfulde kokke og tjenere konkurrere om titler, der skaber forbilleder og løfter niveauet i branchen," udtaler Pia E. Voss, administrerende direktør i HORESTA.
Er du dansk statsborger med svendebrev som kok eller tjener (eller tilsvarende udenlandsk uddannelse), kan du tilmelde dig og kaste dig ind i kampen. Alle tilmeldte er automatisk med i semifinalerne den 10. november, og kun de 6 bedste kokke og 6 bedste tjenere avancerer til de nervepirrende finaler i København den 11. marts 2025.
Tilmeld dig Årets Kok her og Årets Tjener her, og gør dig klar til at vise, hvad du kan!
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Med ministerbesøg i Bella Center fulgte nye midler til dansk mødeturisme
25-11-2025
-
Finalefeltet er sat: Seks kokke og tjenere klar til Årets Kok og Årets Tjener 2026
25-11-2025
-
Wolt afviser konkurrence som årsag til fjernet prisklausul
25-11-2025
-
Mette Ravn stopper som direktør for Himmerland: Afløser er fundet
25-11-2025
-
Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme
25-11-2025
-
Marienlyst Strandhotel kåret som Danmarks bedste konferencehotel – igen
25-11-2025
-
Hotel med 100 værelser på vej i Viborg
25-11-2025
-
Danske kæder løber med førertrøjen på Københavns fastfoodmarked
25-11-2025