Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fremover vil det være fortid med turbokylling på tallerkenen i Vivaldi. Den succesrige cafékæde, der åbnede sin første café tilbage i 1999, og i dag har 19 caféer landet over, har nemlig valgt at fjerne den omdiskuterede kylling fra menuen. Samtidig sætter kæden krav om bedre plads og naturligt lys til kyllingerne.
Vivaldi har valgt at tilslutte sig den internationalt anerkendte standard European Chicken Commitment (ECC). Det sker gennem en trinvis indfasning, hvor første skridt bliver at få 1-statsligt dyrevelfærdshjerte i 2020 og 2021 og dermed farvel til hurtigtvoksende kyllinger. Ved udgangen af 2022 skal kyllingerne have 2-statslige dyrevelfærdshjerter og fuld ECC-tilslutning, hvilket blandt andet garanterer mere plads.
Systemskifte i restaurationsbranchen Skiftet væk fra den kontroversielle turbokylling sker i kølvandet på, at flere større kæder har valgt at skifte kurs på kyllingefronten. I løbet af 2020 har kæder som 7-Eleven, Halifax og Espresso House fremlagt planer for udfasning af den kritiserede, hurtigtvoksende kylling.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
- 
                            
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
 - 
                            
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
 - 
                            
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
 - 
                            
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
 - 
                            
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
 - 
                            
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
 - 
                            
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
 - 
                            
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025