Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sundhedsministeren opfordrer restauranter og caféer til at indsamle kontaktoplysninger på deres gæster. Men trods stigende smittetal har myndighederne endnu ikke brugt oplysningerne til at opspore smittede. Og Styrelsen for Patientsikkerhed kan ikke give et klart svar på, hvornår det vil ske. Det fortæller DR Detektor.
Det er nu en måned siden, at sundhedsminister Magnus Heunicke (S) første gang opfordrede restauranter og caféer til at indsamle oplysninger om gæsterne.
HORESTA efterspørger stadig "klare svar" på, hvordan registreringen af restaurantgæster konkret skal foregå, og hvad oplysningerne skal bruges til.
”Ministeren satte en vejledning i høring hos os, men den giver ikke fyldestgørende svar på, hvordan restauranter konkret og i praksis skal indsamle, opbevare og overdrage gæsters oplysninger, eller hvad de oplysninger helt præcist skal bruges til,” siger fødevarechef i HORESTA, Tine Skriver.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025