Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I løbet af det seneste år var de fleste danskere nødsaget til at arbejde hjemmefra. Hjemmearbejdspladsen skabte mange logistiske udfordringer heriblandt frokosten. Just Eat lancerer nu Takeaway Pay, en effektiv madløsning for virksomheder, der ønsker at fremme medarbejdertrivsel og produktivitet ved at bringe kantinen til sine medarbejdere.

Takeaway Pay er en fleksibel løsning, der giver virksomheder mulighed for at give deres medarbejdere en daglig eller månedlig godtgørelse, så de kan købe deres yndlingsmad i løbet af arbejdsdagen. Just Eat bliver altså medarbejderens online kantine, en oplagt madløsning for mange danske virksomheder, mener Carsten Boldt, administrerende direktør hos Just Eat.

”Takeaway Pay kommer på et tidspunkt, hvor danskerne er ved at finde ud af, hvordan den fremtidige struktur på arbejdspladsen ser ud. Det er en innovativ og fleksibel madløsning, der giver virksomheder bedre mulighed for at hjælpe deres ansatte, ligegyldigt hvor de arbejder,” siger Carsten Boldt, og fortsætter:

”Vi ved, at virksomhederne har ekstra fokus på deres ansattes trivsel. Når tiderne ændrer sig, må vi alle være fleksible, og Takeaway Pay giver fleksibilitet i en hverdag, hvor hjemmearbejde er en realitet den ene dag, og man er fysisk på job den næste."

Se også

Blog: Fra traditionelle madpakker til sunde valg og sociale oplevelser

Danskernes frokostvaner er under forandring. Den traditionelle madpakke er blevet udfordret af nye alternativer. Samtidigt vælger flere at spise deres frokost foran skærmen, eller dropper helt frokosten. Den udvikling risikerer at påvirke danskerne sundhed, både mentalt og fysisk, skriver Mads Holmgaard, der er Country Manager i Espresso House Danmark, i dette blogindlæg

Log ind