Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Foodexpo 2024 vil mere end nogensinde fokusere på bæredygtighed.
Flere kødfrie retter på messens spisesteder, indsamling af udstillernes madrester, en karrieredag for branchens elever med fokus på socialt ansvar samt ikke mindst en hal med det sigende navn ”Naturens Spisekammer” er alt sammen med til at tydeliggøre satsningen.
Foodexpo foregår fra den 17. til den 19. marts i MCH Messecenter Herning.
Foruden hundredvis af udstillere, prestigefyldte konkurrencer og et væld af aktiviteter har de besøgende på messen mulighed for at deltage i bæredygtighedsseminarer afholdt af samarbejdspartneren MLDK Mærkevareleverandørerne.
”Vi afholder to seminarer om bæredygtighed, fordi det er et område, som kun vil blive endnu vigtigere at forholde sig til i den kommende tid. Og det bliver det både fordi, vi er midt i en klima-, og biodiversitetskrise, og fordi vi ser frem mod en lang række reguleringsmæssige initiativer, som får betydning for alle virksomheder - om ikke andet i form af stigende omkostninger”, forklarer Mogens Werge, der er CSR & Public Affairs Manager i MLDK Mærkevareleverandørerne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Rift om medejerskab i dansk hotelkæde
10-05-2024
-
Old Irish Pub slår rekord for omsætningen
10-05-2024
-
Hotel Royal genåbner efter projekt til 20 millioner kr.
10-05-2024
-
Michelin-restaurant laver særlig menu til 10.000 meters højde
10-05-2024
-
Ny fynsk restaurant med Michelin-drømme
10-05-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
10-05-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
10-05-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
10-05-2024