Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I snart 150 år har Restaurant Schønnnemann på Hauser Plads i det centrale København langet snaps, smørrebrød og fadøl over disken til frokostsultne gæster.
Og det gør restauranten bestemt stadig, forsikrer Juliette Gaarn Rasmussen, der i dag ejer Schønnemann sammen med sin mand. Men der er alligevel sket noget med fadøllene de seneste år. Interessen for alkoholfri øl som alternativ til de traditionelle er steget markant de seneste et til to år, siger hun. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Hos Schønnemann mener man, at øl passer godt sammen med de ofte fede og salte smørrebrødsmadder. Og her har alkohollen en stor berettigelse ved at holde på smagen i øllen, siger restaurantejeren, der dog glæder sig over udviklingen i øllene uden alkohol.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott runder 9.300 hoteller globalt
04-02-2025
-
Helsingør ændrer nattelivsregler for unge
04-02-2025
-
Norske Strawberry investerer stort: Kurs mod 250 hoteller
04-02-2025
-
Pizza Hut gør comeback med 15 nye restauranter
04-02-2025
-
Turismens CO2-aftryk falder trods vækst
04-02-2025
-
6 af 10 danskere vil bruge flere penge på rejser fremover
04-02-2025
-
Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Næstved
04-02-2025
-
Nye ejere overtager kendt hotel i Ærøskøbing
04-02-2025