Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den danske gastronomiske scene har igen gjort sig bemærket ved den seneste uddeling af de prestigefyldte Michelin-stjerner, hvor Danmark nu kan prale af at have tre trestjernede restauranter. Det skriver Turistmonitor.

31 danske restauranter har modtaget i alt 44 Michelin-stjerner, hvilket er på niveau med sidste års uddeling. Restaurant Aure, som åbnede i marts, har modtaget sin første stjerne, og kokken Nicky Arentsen blev hædret med talentprisen Young Chef Award 2024.

”Årets Michelin-uddeling er endnu en æresrunde for dansk gastronomi,” siger adm. direktør i HORESTA, Pia E. Voss og udtrykker stor begejstring for den danske præstation. Derudover fremhæver Pia E. Voss den firedobling af Michelin-stjerner, som Danmark har oplevet siden 2004, samt den internationale anerkendelse, som danske kokke har opnået gennem verdens- og europamesterskaber.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler

Luksushotellet d’Angleterre i København modtager international anerkendelse for sin ekstraordinære gæstfrihed. MICHELIN Guiden har netop tildelt d’Angleterre to MICHELIN-nøgler – en udmærkelse, der gives til verdens mest bemærkelsesværdige hoteller.

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef til Gram Slot

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef skal løfte Gram Slot til næste niveau. Med ansættelsen af erfarne profiler investerer slottet i et helhedsorienteret gæsteunivers med fokus på lokale råvarer og oplevelser.

Danske hoteller får Michelin-nøgler for første gang

Michelin har nu udvidet sin verdensberømte vurdering fra restauranter til hoteller. Ved en global afsløring i Paris den 8. oktober har i alt ni danske hoteller for første gang modtaget en eller flere af de nye Michelin-nøgler, der hylder ekstraordinære hoteller.

Log ind