Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hver dag kasseres der 40.000 bananer i Danmark. Scandic vil med det nye samarbejde redde mindst 70.000 bananer årligt ved at servere kager fra Banana CPH, som producerer plantebaserede kager af kasserede bananer. Det skriver Fødevarefokus.
De nye kager tilbydes nu til gæster på Scandics 27 hoteller. F&B-direktør Karsten Felvang Nielsen fremhæver, at samarbejdet ikke blot reducerer madspild på hotellerne, men også i leverandørkæden.
Scandic har et mål om at reducere madspild med 25 % i 2025.
Læs hele historien på fodevarefokus.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
To kommuner i top-10: VisitNordsjælland gør status over rekordår
20-02-2025
-
Ny chef for Destination Bornholm
20-02-2025
-
Madværkstedet København sætter fokus på faglig inspiration
20-02-2025
-
Gymnasiereform skal bane vej for flere faglærte i restaurationsbranchen
20-02-2025
-
Finsk kapitalforvalter opkøber fire danske hoteller
20-02-2025
-
Flere Airbnb-overnatninger kræver handling
20-02-2025
-
Vestkysten satser på helårsåbent – og det virker
20-02-2025
-
Hotel lancerer unikt motionsophold for ældre
20-02-2025