Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fra 1. marts tiltræder Bendix Sixhøj Laursen som køkkenchef på Kurhotel Skodsborgs Brasserie Carl.

Han har arbejdet på Søllerød Kro, Restaurant Mark og Restaurant Radio samt i Schweiz og New Zealand.

Blandt hans anerkendelser er titlen som Årets Kok og Kartoffelprisen. Med sin nye rolle følger en ambition om at løfte Brasserie Carl med et nyt menukort, der hylder klassiske retter.

Ifølge administrerende direktør Susanne Åberg passer hans tilgang perfekt til hotellets filosofi om gastronomi, velvære og kvalitet.

Læs hele historien på Turisme24

Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme

Et nyt rådgivende udvalg med gastronomiske topprofiler som Rasmus Munk og Kenneth Toft-Hansen skal sikre, at dansk gastronomi i højere grad omsættes til turismevækst. Regeringen bakker op med 40,5 mio. kr.

Log ind