Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Gram Slot har sat ambitiøse planer i gang for at videreudvikle sit hotel- og restaurantområde. Med ansættelsen af Anders Jensen som ny køkkenchef og Lars Munk som hoteldirektør er der sat navn på de to centrale kræfter, der skal føre visionen ud i livet.
Anders Jensen kommer med erfaring fra både gourmet- og cafémiljøer og har tidligere drevet en Michelin-anbefalet restaurant i Odense. Han vil styrke slottets fokus på lokale råvarer og sæsonbaserede retter.
Lars Munk kommer fra Hotel Munkebjerg og skal sikre professionel drift af hotel- og konferenceforretningen. Gram Slot har senest udvidet med opkøb af Slotskroen og opnået SKI-godkendelse, og råder nu over 63 værelser.
Ejeren Svend Brodersen ser de nye profiler som afgørende for, at Gram Slot kan tilbyde helhedsoplevelser i høj kvalitet, og give plads til faglig ledelse i en voksende virksomhed.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025