Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jensens Bøfhus skal have flere af de gamle gæster tilbage og samtidig tiltrække nye kunder. Det skriver Finans.dk.
Det er en balancegang og en øvelse, som de to ejerfamilier har vurderet kræver nye kræfter, og ind i billedet træder Christian Hother Sørensen som ny bestyrelsesformand.
”Den væsentligste grund, til jeg kom ind i stolen her i Jensens Bøfhus, handler ikke om fødevarer. Det handler om min erfaring med forbrugere og at finde ud af, hvad der får folk til at købe, som de gør, og tilrettelægge salg og marketing derefter,” siger Christian Hother Sørensen.
Jensens Bøfhus havde et kriseår i 2022, havde et mindre men fortsat underskud i 2023, og nu skal brandet kickstartes. Første fase af den proces er nu overstået, ført an af nu tidligere bestyrelsesformand Christian Pagaard Junker, der stod for at spare og effektivisere.
Læs hele historien på finans.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025