Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Bouillon har på kort tid vokset sig til tre restauranter i Danmark og opererer med et lavpriskoncept, der stadig tiltrækker gæster trods faldende hype. Adm. direktør Torben Klitbo fremhæver, at succesen bygger på volumen frem for høj fortjeneste pr. gæst.
Udvidelsen til Odense og Aarhus har skabt ny vækst, og ejerkredsen overvejer nu yderligere ekspansion – måske uden for Danmarks grænser. Flere konkurrenter har taget idéen op med egne bistrokoncepter, hvilket ifølge Klitbo blot skærper kvaliteten i markedet.
Kritikken af de lave priser og deres betydning for branchen er der stadig, men Bouillon fastholder kursen og håber at blive en blivende institution.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dansk koncept spreder sig: Berlin, Bremen og Helsinki lader sig inspirere
09-09-2025
-
Minister: Momsnedsættelse efter svensk eksempel er ikke realistisk
09-09-2025
-
Ny leder skal samle kokkelandsholdene frem mod VM i 2026
09-09-2025
-
HORESTA: Moderat fremgang præger første halvår
09-09-2025
-
København vil styrke togturisme med ny investering
09-09-2025
-
Scandic samler salgsansvar på tværs af landegrænser
09-09-2025
-
Egeskov Slot tager første skridt mod hotel og eventhal
09-09-2025
-
Fjelsted Skov udvider op til 50-års jubilæum i 2026
09-09-2025